Gepubliceerd op

Krachtveld rond Antwerpen

De wereld staat stil om ons gezond te houden. We doen allen ons best om elkaar te helpen en bij te staan.

Tot 5 april verzamel ik bemoedigende teksten, woorden, regels, zinnen en gedichten. De bedoeling is al deze wensen samen te weven/rijmen tot één groot Antwerps gedicht dat we rond Antwerpen zullen plaatsen als een krachtveld om ons te beschermen en te doen herinneren.

Ik doe dus een massale oproep aan iedereen die in Antwerpen woont of Antwerpen een goed hart toedraagt om bemoedigende woorden, verzen, regels op te sturen (1 enkel woord volstaat reeds om deel te worden van dit gezamenlijke gedicht).

Je kan deze opsturen naar: inzendingen@iedereenstadsdichter.be

U mag dan in april een bemoedigend stadsgedicht van mij verwachten, gemaakt van de door u aangereikte regels.

Iedereen stadsdichter!